Rob Urgert en Joep van Deudekom

Joep van Deudekom en Rob Urgert

Wij zijn Rob en Joep

Rob Urgert en Joep van Deudekom

Televisiemakers én de ideale onderbreking, aanvulling, start of afsluiter van uw event, congres of bijeenkomst

Rob Urgert en Joep van Deudekom kunnen als geen ander een sterk inhoudelijk verhaal met veel humor over het voetlicht brengen. Enerzijds is hun verhaal dus relevant, maar anderzijds wordt er ook flink gelachen. En meegedaan. Want alle programma’s van Rob en Joep zijn zeer interactief.

Rob en Joep maakten jarenlang deel uit van het het satirische tv-programma op zaterdagavond De Kwis. Daarnaast houden zich graag bezig met populairwetenschappelijke programma’s. Zoals Het Instituut, (Op Netflix te zien onder the naam ‘100 humans’) waarvoor ze 100 mensen een week lang opsloten om daar experimenten op uit te voeren. Hun meest recente programma is Wie Denk Je Wel Dat Je Bent, waarin Rob Urgert en Joep van Deudekom twee groepen die in de samenleving tegenover elkaar staan vergelijken.

Rob promoveert in 1997 aan de Landbouwuniversiteit Wageningen

Rob Urgert

Rob Urgert is naast cabaretier ook gepromoveerd wetenschapper.

Deze disciplines heeft hij samengevoegd in het boek Spoedcursus Humor, en in de interactieve en humoristische voordracht getiteld Hoe krijg ik een geniaal idee in 30 minuten?, waarin Rob zijn visie geeft op creatief denken.

Joep tijdens een optreden met NUHR in 1992

Joep van Deudekom

Joep van Deudekom begon als gymleraar, werd daarna jurist om vervolgens cabaretier te worden bij NUHR (met Peter Heerschop en Viggo Waas).

Daarnaast was hij presentator bij Discovery Channel en schreef hij diverse boeken. Naast de events met Rob samen is hij ook in te huren als dagvoorzitter