Rob Urgert en Joep van Deudekom op TV

Wie denk je wel dat je bent?

In Wie denk je wel dat je bent onderzoeken Rob Urgert en Joep van Deudekom elke week twee groepen mensen die in de maatschappij tegenover elkaar staan. Wetenschappelijke, maar vaak ook hilarische experimenten. Rob en Joep worden bijgestaan door Ap Dijksterhuis, hoogleraar sociale psychologie aan de Radboud Universiteit te Nijmegen.

Komische populair-wetenschappelijke serie.

BEKIJKEN

De Kwis

De Spannende Toon. De Wie-Heeft-Er-Wat-Over-Wie-Gezegd-vraag. En natuurlijk De Lopende Band. Rob en Joep onderwierpen samen met Niels van der Laan en Jeroen Woe elke week een bekende Nederlander aan humoristische opdrachten, satirische weekoverzichten en muzikale parodieën. Het programma werd gepresenteerd door Paul de Leeuw.

Humoristische, muzikale, satirische Quiz, onder de leiding van Paul de Leeuw

BEKIJKEN

Het uur van de Waarheid

Een daverende studioquiz met veel slaapgebrek. Hoeveel kennis kun je in 24 slapeloze uren in je hoofd stampen? Twaalf kandidaten studeren een etmaal lang, non-stop, op 12 onderwerpen om daarna met elkaar in de quiz-arena te gaan staan. De snelste kandidaten met de meeste goede antwoorden komen in de finale en maken kans op de geldprijs.

Een daverende studioquiz van Rob en Joep met veel slaapgebrek

BEKIJKEN

Eerdere programma’s

Rob en Joep gaan samen al wat jaartjes mee op televisie en het aantal succesvolle programma’s is te veel om op één pagina te noemen. Onder de Tram, Tussen de Oren, Met de kennis van nu, Factcheckers en meer. Ze behoren inmiddels al weer tot de al wat oudere maar nog steeds niet gedateerde programma’s van Rob en Joep.

EERDERE PROGRAMMA’S