De verbinders (live óf als webcast)

Nieuwe hilarische en interactieve show van Rob en Joep, bedoeld om mensen dichter bij elkaar te brengen.

Rob Urgert en Joep van Deudekom kregen de afgelopen jaren vaak de vraag ‘of ze niet iets hadden om mensen dichter bij elkaar te brengen, te verbinden’. En nu hebben ze dat. Een vrolijk, warm en interactief programma, waarin de mensen via een uitgekiend stappenplan afstevenen op pure verbinding met elkaar. Rob en Joep weten door hun jarenlange podiumervaring, humor en ontspanning het publiek te kneden tot één grote, gezellige, kleffe groep.

Nu ook als WEBCAST te boeken

Voor het geval dat corona ons dwingt om weer thuis te gaan werken, hebben Rob en Joep een goed alternatief ontwikkeld: De Verbinders als Webcast. Ze hebben hier inmiddels veel ervaring mee en ook deze vorm werkt buitengewoon verbindend. Met slechts een inlogcode kun je meedoen. Zij zorgen zelf voor de studio en de juiste technische ondersteuning.

Rob Urgert en Joep van Deudekom hebben een interactief online programma ontwikkeld met als doel dat iedereen zo veel mogelijk het gevoel krijgt weer even samen te zijn en dit met het doel om je gewoon weer wat beter te voelen: De Verbinders.

Dat doen zij met hun unieke 7 stappen plan. Met interactieve vragen, polls, filmpjes, gesprekjes met medewerkers en vooral veel humor proberen zij iedereen op een vrolijke manier weer met elkaar te verbinden en zich een kleine beetje beter te voelen. Een emotionele achtbaan. Een digitale knuffel. Humor met een bodem.

De Verbinders live óf als WEBCAST boeken

Rob en Joep als presentatoren van ‘De Verbinders’

Alle events van Rob en Joep zijn hyperinteractief

Rob Urgert

Joep van Deudekom